[Update] Vermiste Bert Kersten weer terecht

15 december 2017 - 11:43:06 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Inwoners uit Groesbeek zijn een zoekactie gestart naar de vermiste Bert Kersten. Men gaat in groepjes in Groesbeek en Duitsland zoeken.

Kersten komt uit Groesbeek en wordt sinds dinsdagochtend gemist. Hij is lopend vertrokken.

Mogelijk in Duitsland

De situatie rondom de vermissing maakt dat de zorgen groot zijn. Donderdag is hij voor het laatst gezien en dat was in Kranenburg (DE), net over de grens. Kersten kwam niet zo vaak in Duitsland, hooguit alleen voor de boodschappen. Een auto heeft hij niet, dus vaak ging hij lopend naar de winkel in Groesbeek.

Van Wyler tot in Kleve gezocht

Wat hij precies in Duitsland doet en of hij daar mensen kent is voor familie een raadsel. Men is in ieder geval op de zaterdag met man en macht aan het zoeken geweest van Wyler tot in Kleve en in omliggende dorpen. Er zijn flyers uitgedeeld. “Het is niks voor Bert om zo lang niks van zich te laten horen”, schrijft Achilles ’29 op Twitter. Kersten wordt door de Groesbeekse club omschreven als een “super-vrijwilliger”.

Meer info? Bel Bas Kersten of de politie

Mocht u informatie over Bert hebben dan graag contact opnemen met Bas Kersten, 06-11569451 of de politie via 0800-6070. Bert is 1.82m, droeg op de dag van zijn vertrek een blauwe spijkerbroek, had een zwarte jas met bontkraag aan en zwarte schoenen.

Update 18-12-2017, 17:30 uur:
Bert Kersten is terecht en verkeert in goede gezondheid. Hij heeft zich in Dortmund gemeld.

  1. Jolanda arzoni schreef:

    Wanneer wordt er gezocht??