[Update] Spar in Ooij overvallen

2 maart 2017 - 23:06:55 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Politie

De Spar aan de Reinier van Ooiplein in Ooij is donderdagavond overvallen.

De politie stuurde omstreeks 19:00 uur een Burgernet-melding, waarin werd aangegeven uit te kijken naar drie licht getinte mannen in donkere kleding. Niet veel later zijn er in Malden vier mannen aangehouden.

Update 03-03-2017, 18:00 uur
Donderdagavond 2 maart heeft de politie vier mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een overval op een supermarkt in Ooij eerder die avond.

Rond 19:00 uur werd de politie gealarmeerd dat er een gewapende overval was gepleegd op een supermarkt aan het Reinier van Ooijplein in Ooij. Daar waren net voor sluitingstijd drie mannen de winkel binnengelopen. Een medewerker moest onder bedreiging van een vuurwapen, of iets dat daarop leek, de kassalade afgeven. Een tweede medewerker kwam te hulp, maar werd door de mannen geslagen en geschopt. Vervolgens zijn de mannen de winkel uitgerend.

Tip
Op basis van een waardevolle tip van een getuige heeft de politie rond half acht op de Rijksweg in Malden vier inzittenden van een auto aangehouden. Het gaat om vier mannen in de leeftijd van 15 tot 22 jaar, afkomstig uit Malden, Veldhoven en Eindhoven. In de auto trof de politie goederen aan die mogelijk een link hebben met de overval. Dit wordt verder onderzocht. De vier zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en verder onderzoek.

Getuigen gezocht
De politie is nog op zoek naar getuigen die vlak voor of na de overval verdachte personen rond de supermarkt hebben gezien of iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval te maken kan hebben. Hebt u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.