Groesbekers overleden bij ongeval spoorwegovergang Nijmegen

28 november 2016 - 10:27:02 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Trauma helikopterEr is een ernstig ongeluk gebeurd met een trein op de Panovenlaan in Nijmegen. Bij het ongeluk zouden “meerdere personen” gewond zijn geraakt, om hoeveel personen het precies gaat is op dit moment niet duidelijk. Eveneens is de oorzaak van het ongeval onbekend.

De politie is bezig met het onderzoek en heeft hiervoor onder andere de politiehelikopter ingezet om overzichtfoto’s te maken. De Scheidingsweg is afgesloten en verkeer wordt omgeleid.

Door het ongeval rijden er tussen Nijmegen en Cuijk geen treinen, reizigers moeten rekening houden met een vertraging van 30 tot 60 minuten. De verstoring is naar verwachting rond 10.00 uur verholpen.

Update 13:00u
De politie laat weten dat het gezien de omstandigheden vermoedelijk gaat om zelfdoding. Hierbij zijn twee personen om het leven gekomen, samen met vier dieren (waarschijnlijk honden).

Update 29-11, 08:00 uur
Het betreft een moeder (69) en haar dochter (43) uit Breedeweg-Groesbeek. Dit meldt het AD. De twee leidden een teruggetrokken leven met hun dieren, aldus bewoners uit de buurt.