[Update] ‘Massale vechtpartij bij Germania – SCH’

23 oktober 2016 - 09:46:46 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

VoetbalZaterdagmiddag is een bekerwedstrijd tussen het tweede zaterdagelftal van Germania en SCH uit Nijmegen uitgelopen op een massale vechtpartij. Dat meldt dagblad De Gelderlander zaterdagavond op haar website.

De wedstrijd zou uit de hand gelopen zijn nadat Germania een 1-4 achterstand om wist te buigen tot 3-4. Toen een speler van Germania tegen zijn hoofd werd getrapt, sloeg de vlam in de pan.

Een jeugdspeler van Germania die het tafereel filmde is achternagezeten door spelers van SCH. De jongen vluchtte het naastgelegen crossterrein op, waarna de knokpartij zich voortzette in de kantine van Germania. Er zouden met bierglazen gegooid zijn en met barkrukken geslagen. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht.

Twee spelers zijn naar het ziekenhuis gebracht met vermoedelijk een gebroken oogkas en een gebroken neus. Toen de politie ter plaatse kwam was de bezoekende club inmiddels weer afgereisd naar Nijmegen, laat de politie weten. De politie heeft de zaak in onderzoek en nam gisteren al van diverse personen aangiften op en hoorden meerdere getuigen.

Update 25-10-2016, 21:45 uur
Het vijfde elftal van SCH is voor nu 2 weken uit de competitie gezet.

 1. Jan schreef:

  Ook de barman die de overige barmensen in bescherming nam is met verwondingen naar het ziekenhuis geweest. Veel sterkte barman jij hebt gehandeld zoals het hoort

 2. ik schreef:

  verrassend weer dat het met sch mis gaat

  laat
  sch
  sce
  nijmegen
  hatert
  kolping dynamo
  krayenhof
  keizerstad
  lekker in een eigen competitie mekaar verrot schoppen en dan kunnen de normale clubs ook gewoon onderling voetballen

 3. Gewoon schreef:

  Kolping en keizerstad kun je goed tegen voetballen. De rest idd eigen competitie of opdoeken

 4. Germania schreef:

  Update germania zat 2 voorlopig uit competitie gezet tot het onderzoek is afgelopen