Killer clown slaat ook toe in Groesbeek

12 oktober 2016 - 20:26:55 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

killer-clowns-nederlandDe hype rond de killer clowns (ook wel horror clowns genoemd) is ook in Groesbeek toegeslagen. De clown(s) werd zondagavond ook in Groesbeek gezien, aldus RTL nieuws in het bulletin van 19:30 uur. De clown werd eerder deze week gezien bij begraafplaats Heselenberg. Het is dan ook het gesprek van de dag onder basisscholieren.

De politie laat op haar website weten de loser-clowns maar puberaal en sneu te vinden. “Dat moet stoppen (want de impact is groot) maar daar hebben we als samenleving samen een rol in.”, aldus de politie. Natuurlijk treedt de politie op bij excessen en bij aangiftes. We weten niet of iedereen zich dat realiseert, maar als er aangifte wordt gedaan kan de ‘grap’ uitmonden in een echt politie-onderzoek met alle mogelijke gevolgen van dien.

112Groesbeek is graag op de hoogte of de clowns in Groesbeek vaker gezien worden, wij vernemen dit graag via [email protected]. Wij raden aan om altijd contact met de politie op te nemen wanneer u iemand ziet die zich als killer-clown verkleed heeft.

Clown Kwibus (uit Groesbeek) laat bij Omroep Gelderland weten “Wil je in elkaar geslagen worden? Ga als horror-clown de straat op!”. Het fragment is hieronder te beluisteren.

  1. Tosti88 schreef:

    Politie doet uiteraard helemaal niks, omdat ze niks kunnen doen zolang er geen bedreiging is. Kwibus heeft wel gelijk. Ik hoop ook dat de eerste de beste loser-clown in elkaar gebeukt wordt en prominent in beeld komt als dader van dit. Vooral als je beseft dat kinderen hier waarschijnlijk de dupe van zullen gaan worden.