Update: Verdachte aangehouden na schietincident in Mook

18 augustus 2016 - 19:37:41 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Het glas op de straat na de aanhouding door arrestatie eenheid Ottenhoffstraat GroesbeekDe arrestatie eenheid van politie heeft donderdagavond omstreeks 19:00 uur een verdachte aangehouden op de Ottenhoffstraat in Groesbeek. De politie dwong een bestuurder van een witte auto op de Ottenhoffstraat tot stoppen. Vervolgens werd hij gesommeerd om zijn handen omhoog te doen, waarop de politie twee ruiten van de auto geforceerd heeft.

De speciale eenheid van de politie was met meerdere auto’s aanwezig. Ze droegen tijdens de aanhouding bivakmutsen en kogelwerende vesten. De verdachte werd met een grote overmacht aangehouden en is geblinddoekt afgevoerd door de politie.

Waarom de verdachte is aangehouden is onbekend. Omstanders werden op het moment van de aanhouding op grote afstand gehouden. Het verkeer op de Ottenhoffstraat werd ook volledig stilgelegd.

Update 21:45 uur

De verdachte, een man uit Nijmegen, is aangehouden op verdenking van een schietincident aan het begin van de middag in een pand aan de Bovensteweg in Mook. Hierbij is een 44-jarige man uit Nijmegen gewond geraakt. Het slachtoffer wist te vluchten en ging voor behandeling naar een ziekenhuis in Nijmegen.

De politie stelde hierop direct een onderzoek in, wat er in resulteerde dat zij de verdachte konden traceren. Ook de politiehelikopter is ingezet tijdens het onderzoek naar de verdachte.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat het motief op dit moment niet duidelijk is. Wel is duidelijk dat de verdachte en het slachtoffer bekenden van elkaar zijn.

Bron: Politie.nl

  1. groesbeker schreef:

    wel rotzooi maken maar opruimen ho maar

    straks hebben we een lekke band en wie gaat dit vergoeden ?????